De leukste cursussen naast je werk

Cursussen volgen naast je werk wordt steeds populairder. Blijven leren en nieuwe dingen doen naast je werk draagt enorm bij aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Veel bedrijven vergoeden een hoop cursussen en opleidingen ook voor je. Weet je dit niet zeker? Vraag het even na bij je leidinggevende. Het scheelt enorm en je blijft leren! Laten we eens verder kijken naar de leukste cursussen waar je een hoop aan hebt.

Een nieuwe taal leren of beter worden in een taal

Een hoop bedrijven hebben tegenwoordig internationale klanten en komen vanuit de hele wereld. Het is dan belangrijk dat je naast Nederlands ook goed Engels kunt spreken en in sommige gevallen nog andere talen. Is je Engels niet zo goed of wil je nog een nieuwe taal leren? Dan is een taalcursus erg waardevol! Je kunt in de praktijk direct gaan oefenen van wat je leert tijdens de cursus.

Beter worden in Microsoft Office

In veel gevallen maken we ook gebruik van tools zoals Excel en Word. Tools zoals Excel kan heel ingewikkeld zijn, maar dit hoeft niet. Door een cursus te volgen van bijvoorbeeld Office 365 leer je goed de basis kennen. De basis leren helpt je al goed op weg. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om nog een cursus te doen voor bijvoorbeeld gevorderden. Als je goed bent in de basis, maar nog beter wilt worden in Excel is zo een cursus handig.

Een andere functie aannemen

Misschien heb je al lange tijd dezelfde functie en wil je iets anders gaan doen. Het kan zijn dat je dan eerst een diploma of certificaat nodig hebt voordat je aan de slag kunt gaan. Via bedrijven zoals tcacademy.nl kun je eenvoudig een opleiding volgen naast je werk. Dit is ideaal wanneer je overdag werkt en ’s avonds lessen kunt volgen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *