30 november 2021

Hoe wordt u echt goed in time management?

3 min read

Het leven als beginnend ondernemer kan vrij ongestructureerd verlopen. Het werven van opdrachten, het verwerken van opdrachten en daarnaast het factureren en declareren van kosten is een hele klus. Zo ben ik zelfstandig ondernemer in het vak waar ik goed in ben, maar ben ik daarnaast ook semi-accountant. Mijn leven als partner, vader, zoon en vriend gaat daarnaast ook door. Dit vergt veel time management en hier was ik tot voorkort nog niet erg in getraind. Dit maakte dat ik regelmatig dubbele afspraken plande, wat natuurlijk erg pijnlijk is voor zowel mezelf als de persoon waarmee ik had afgesproken. Dit maakte dat ik zo nu en dan ook opdrachten heb moeten missen omdat deze me niet meer gegund werden. Een pijnlijke confrontatie waar ik ook veel van heb geleerd. Het leven als beginnend ondernemer heb ik dan ook lang niet altijd als rozengeur en maneschijn ervaren. Na verloop van tijd gebeurde het me te vaak dat ik niet meer op tijd was voor bepaalde afspraken. het werd echt tijd om te werken aan time management. Hoe ik dit ging aanpakken wist ik nog niet, maar dát er iets moest gebeuren was mij wel zeker. Omdat ik serieuze klachten begon op de te bouwen ben ik naar de huisarts gegaan. Deze heeft me doorverwezen naar de praktijkondersteuner. Daar heb ik de nodige handvatten gekregen maar ik had nog niet het gevoel dat ik echt blijvend werd getraind in time management. Ik ben daarom op het internet gaan zoeken naar partijen die trainingen en/of cursussen geven waarbij ik kon gaan werken aan time management. Ik kwam er achter dat er veel bedrijven zijn die aangeven dat zij cursussen geven in time management. Ik vond het belangrijk dat ik terecht kon bij een bedrijf dat hier echt in gespecialiseerd is. Ik heb op basis van de verschillende websites die ik heb bezocht een selectie gemaakt van de beste cursussen time management.

Time management iets voor u?

Op de website van timemanagement.nl zag ik dat de hele website was ingericht op het werken aan een goede time management. Ik heb de website bestudeerd en de inhoud sprak me erg aan. Ik vond er leuk dat er een optie was om te testen hoe het met mijn time management gesteld was. Ik kon in vijf minuten checken hoe dit was en daar kwam uit dat mijn zeker werd aangeraden om te werken aan mijn time management. Ik heb mijzelf snel en eenvoudig kunnen aanmelden voor een van de cursussen time management. De kogel was daarmee voor mij door de kerk! Ik ben ontzettend blij dat ik nu daadwerkelijk aan de slag ben gegaan met dat waar ik de laatste tijd zoveel moeite mee heb gehad. De eerste trainingssessie zit er op en ik ben erg enthousiast geraakt naar de cursus time management en alle informatie die hierover gaat. Ik heb daarom ook documentatie aangeschaft die hierover gaat.

Heeft u ook moeite met het vinden van tijd?

Wanneer u ook moeite ervaart om alle ballen in de lucht te houden? Overweeg dan eens een cursus time management en ga eens:

  • Naar de website van dit bedrijf
  • Kijken wat er allemaal voor informatie te vinden is over het onderwerp time management
  • Overwegen om u aan te melden voor een van de cursussen van timemanagement 

Ik ben ontzettend trots dat ik de eerste stap richting een beter leven gevonden heb via deze website en hoop dat u er ook mee geholpen zult zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *