Jouw huis opknappen tijdens het thuis zitten

  • door

In deze bizarre tijden, dat social distancing een ding is geworden, heb je natuurlijk alle tijd om de klusjes te doen die je in eerste instantie altijd deed uitstellen omdat je eigenlijk wel altijd wat anders te doen had of je moest wel ergens heen. Maar nu we nergens heen kunnen, hebben we de tijd om deze klusjes te gaan doen. Maar pas wel op. Want we weten allemaal dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Of dit nou met toedoen van andere mensen is of je tijdens het oversteken om het resultaat te zien wordt aangereden. Het is nooit fijn, en je wilt niet op zoek gaan naar een letselschade advocaat Delft of Eindhoven. Die ongelukjes laten we even voor wat het is en gaan het helemaal goed doorkomen.

 

Welke klusjes kan je allemaal doen in deze tijd?

Je zegt wel eens vaker dat je die ene muur wilt gaan schilderen. Dan is het nu de perfecte tijd om dat juist te gaan doen. Je hebt nu enorm veel tijd om inspiratie op te gaan doen via Pinterest om de perfecte kleur uit te gaan zoeken. En dan kan je gelijk kijken of je het wel vindt passen bij de rest van je meubels. En het voordeel is natuurlijk ook, dat wanneer je het na een maand beu bent, je ook gewoon een ander kleurtje erover kan gooien. Nu heb je toch de tijd. Dus wanneer je de juiste kleur hebt gekozen, dan wordt het tijd om naar de bouwmarkt te gaan om de verf te gaan kopen. En doe dit alleen, we moeten allemaal wat meer afstand nemen. 

 

Is schilderen toch niet helemaal je ding, of heb je de muren die een kleur moesten krijgen allemaal al gehad. Dan wordt het tijd om iets anders te gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan de fotoboeken die je altijd al hebt willen afmaken, gaan afmaken. Nu heb je daar ook de tijd voor. Of denk eraan om fotolijstjes te gaan ophangen. Je kan nu precies, na dat je de muren hebt geschilderd, kan jij precies zien waar je een lijstje wilt gaan ophangen. En dan heb je gelijk ook de muur opgevrolijkt. 

 

Je kan er ook altijd nog voor kiezen om alles eens goed te gaan opruimen en schoonmaken. Dit is ook altijd een klusje dat zo veel mogelijk wordt uitgesteld. Maar nu we nergens naar toe mogen, is het wel het perfecte moment om dit te gaan doen. Haal alles van zn plek en jij hebt straks een schoon en fris huis.