Een paragnost kan ook jou helpen

  • door

Over paragnosten en helderziend, -voelend of -wetend zijn wordt vaak een beetje lacherig gedaan. Maar deze mensen hebben een echte gave die jou kan helpen. Als je daar tenminste voor open staat. En je er voor open durft te stellen. Het lijkt best eng om contact op te nemen met een paragnost. Het lijkt net of deze heer of dame dwars door je heen kijkt en dingen over jou weet die je zelf nog niet weet. Toch kan zo'n gesprek je nieuwe inzichten brengen. Het levert je altijd wat op.

Vraag het aan de paragnost

Je hoeft aan een paragnost niet te vragen wat de toekomst je gaat brengen. Of je de loterij wint of wanneer je de liefde van je leven tegen het lijf loopt. Een paragnost is geen toekomstvoorspeller. Hij of zij kan je wel meer inzichten geven en antwoorden op vragen over jou zelf. Maar ook vragen over overleden dierbaren kunnen aan bod komen. Een paragnost kan vaak contact leggen met overleden dierbaren en jou laten weten hoe het met ze gaat. Ook voor het uitleggen van dromen kun je bij een paragnost terecht.

Maar ik ken zo iemand helemaal niet!

Het lijkt dan wat ongemakkelijk om je persoonlijke vragen en problemen bij zo iemand neer te leggen. Toch is juist die afstand wel fijn. Je kunt vertellen wat je dwars zit of levenslessen vragen zonder dat je een oordeel krijgt. Door online te chatten met een paragnost creëer je nog iets meer afstand. Heb je liever telefonisch contact? Dat kan ook. Het is dan wel zaak om dat goed in te plannen. Direct door naar je volgende afspraak na een telefoongesprek met een paragnost is geen goed idee. Je hebt even de tijd nodig om de dingen te verwerken.

Zit er dan iemand met een glazen bol?

Welnee, het zijn geen waarzeggers op de kermis! Dit zijn mensen die echt een gave hebben en die jou door meditatie of andere handelingen echt kunnen helpen. Ze kunnen jouw vragen beantwoorden en je verder helpen als je klem zit. Dit door je nieuwe inzichten te geven in jezelf. Vaak net even dat zetje dat je nodig hebt. Kies daarom de paragnost met zorg. Kijk op de website om te zien of hij of zij inderdaad gespecialiseerd is in de vragen die jij hebt. Ook is het belangrijk dat je goed naar de bijgevoegde foto kijkt. Voel je een "klik" dan wordt het gesprek wellicht een stuk prettiger en levert het meer op.