28 januari 2022

Verlies je kilo’s met behulp van een virtuele maagband

3 min read

Als je te zwaar bent en in de categorie van morbide obesitas terecht komt, dan is het niet langer puur en alleen een kwestie van ijdelheid of esthetiek. Het is overigens al heel snel een kwestie van gezondheid, want er is niet veel overgewicht voor nodig om de risico’s op tal van complicaties te vergroten. De love handles en de vetrolletjes die het perfecte figuur in de weg zitten zijn vaak inderdaad een kwestie van ijdelheid. Als je een bepaald lichaamstype voor ogen hebt, dan kan het zo zijn dat een licht golvend buikje al teveel van het goede is. Het is op dat moment een kwestie van smaak en het is dan ook aan jezelf om er wat aan te doen. Een paar weken trainen in de sportschool is vaak al genoeg om er iets aan te doen. Maar zodra een buikje meer is dan wat vetrollen, dan is het een risicofactor. Buikvet verhoogt het risico op hart- en vaatziekten en andere aandoeningen. Je hoeft dus niet per se obesitas of morbide obesitas te hebben om een risico te lopen. Maar het is uiteraard wel zo dat de risico’s toenemen naarmate je zwaarder wordt. Zodra je zo zwaar bent, dat je volgens je BMI morbide obesitas hebt, dan is het zaak om daar snel wat aan te doen. De complicaties die op kunnen treden bij iemand met morbide obesitas kunnen dodelijk zijn. Afvallen wordt naarmate je zwaarder wordt steeds lastiger. Die love handles van hierboven ben je zo kwijt. Maar 100 kilo verliezen is een stuk lastiger. Helemaal aangezien je lichaam te zwaar is voor een goede training. Maar je kunt via hypnose bij Hypnose Praktijk een virtuele maagband laten plaatsen. Met een virtuele maagband zorg je ervoor dat de hersenen een signaal krijgen dat de maag vol zit, terwijl deze nog niet vol zit. De virtuele maagband heeft de maag kleiner gemaakt zonder deze daadwerkelijk kleiner te maken. Het mooie van de geest is dat deze van alles kan worden wijsgemaakt. Je kunt dat zelf doen via allerlei vormen van zelfbedrog, maar via hypnose is het ook mogelijk. Zo kun je mensen laten denken dat ze zo stijf zijn als een plank en vervolgens zijn ze ook echt zo stijf als een plank. Dergelijk populair gebruik van hypnose is leuk voor entertainment doeleinden. Bij Hypnose Praktijk gaat het echter echt om hypnotherapie. Met deze therapie kun je dus een virtuele maagband laten plaatsen, zodat je minder kunt eten. Hoe minder je eet, des te sneller je zult afvallen. 

Snel gezond afvallen dankzij de virtuele maagband

Overgewicht is niet gezond, maar veel methodes om (snel) af te vallen zijn ook niet gezond. Daarom is het zo belangrijk om op gezonde wijze gewicht te verliezen. Daarom is een virtuele maagband een goed idee. Met deze virtuele maagband kun je nog steeds eten, maar dan veel minder. Je krijgt voedingstoffen binnen, maar minder calorieën. Daardoor verlies je kilo’s, maar voorzie je het lichaam ook van de nodige bouwstoffen. 

Kijk voor meer informatie op de website van hypnose-praktijk.nl

Als je meer wilt weten, dan kun je terecht op de site van hypnose-praktijk.nl. Hier vind je ook een overzicht van de nodige problemen waarbij hypnose uitkomst kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Depressie
  • Nagelbijten
  • Faalangst
  • Impotentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *