28 januari 2022

Vertaalbedrijf voor het vertalen van alle soorten teksten

3 min read

Wanneer je één of meerdere teksten moet vertalen dan kun je dat proberen zelf te doen. Met Google Translate heb je de mogelijkheid om zelf teksten te vertalen, maar je zult dan nooit de juiste zinsopbouw hebben en dat kan problemen opleveren bij bepaalde teksten. Daarom is het verstandig om teksten te laten vertalen door een gespecialiseerd vertaalbedrijf. Voor het vertalen van teksten heeft het bedrijf keuze uit meer dan 1100 vertalers die werken vanuit het land waar de taal wordt gesproken waarmee jij de tekst wilt laten vertalen. Dat betekent dat de vertalers nog dagelijks te maken hebben met die taal en daarom ook precies weten hoe de zinsopbouw moet zijn. Het bureau is in bezit van de hoogst haalbare certificaten in de vertaalbranche namelijk ISO 9001 en OSO 17100.

100% tevredenheidsgarantie én de laagste prijsgarantie

Ook al heeft het vertaalbedrijf meer dan 1100 vertalers in dienst het geeft naast een 100% tevredenheidsgarantie ook de laagste prijsgarantie. Die laagste prijsgarantie kunnen ze geven omdat alle personeelsleden vanuit huis werken. Daardoor heeft het bedrijf geen kantoorpand nodig en maken ze daarvoor dan ook geen kosten. De tevredenheidsgarantie kunnen ze bieden omdat bijna alle vertalers gespecialiseerd zijn in een vakgebied zoals bijvoorbeeld jurist, advocaat of ondernemer. Dat betekent dat er altijd wel een vertaler voor handen is die gespecialiseerd is in het vakgebied waarvoor jij de tekst wilt laten vertalen. Het vertaalbureau kan onder andere de volgende teksten vertalen:

Vertalen van officiële teksten door een vertaalbedrijf

Voor het vertalen van officiële teksten kun je het beste een vertaalbedrijf inschakelen dat gecertificeerd is. Dat betekent dat het bedrijf de vertaling laat uitvoeren door een onafhankelijke vertaler die bevoegd is, ofwel een beëdigde vertaler die voor een rechter de eed heeft gezworen. Er zijn meerdere namen voor een beëdigde vertaling

·         Een officiële vertaling

·         Een gewaarmerkte vertaling

·         Een notariële vertaling

·         Een gelegaliseerde vertaling

Officiële teksten worden gemaakt door vertalers met een juridische achtergrond. Deze vertaler wordt ondersteund door een meertalig onderlegde jurist die heeft gewerkt in de internationale rechtspraak. De tekst wordt gecontroleerd door een tweede persoon die ook juridisch onderlegd is en daarna nogmaals doorgelezen door de ondersteuner. Zo ben je er zeker van dat de tekst juridisch klopt. Omdat teksten door meerdere personen worden gecontroleerd kan het vertaalbedrijf je ook 100% garantie geven.

Vraag een offerte aan voor het vertalen van je tekst

Wanneer je een tekst wilt laten vertalen dan kun je online een offerte aanvragen. Geef alle (speciale) wensen aan op de aanvraag. Een van de medewerkers van het vertaalbedrijf zal binnen een paar uur contact met je opnemen. Dan worden de tekst en de wensen die je hebt doorgesproken en na dit gesprek krijg je een offerte toegestuurd. Ga je akkoord met de offerte dan wordt een vertaler gezocht die gespecialiseerd is in de vakkennis waar de tekst over gaat. Wil je de tekst vertaald hebben in meerdere talen dan worden meerdere vertalers ingeschakeld. 

Heb je een opdracht die snel af moet zijn dan kunnen ook meerdere vertalers van Translation Kings worden ingeschakeld. Geef dit gewoon even aan door contact op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *